Še 0.0 do brezplačne dostave

OBVESTILO!

Skladišče in fizično trgovino selimo na novo lokacijo v okolico Ptuja. ZALOGE NI! MOŽNO NAROČILO IZDELKOV NA info@metra-trade.eu  DOBAVA LAHKO TRAJA VEČ KOT 4 TEDNE!

POCINKOVANJE obratuje normalno. +386 30 641 241

Zaradi preselitve smo primorani do nadaljega ustaviti celotno dobavo izdelkov. Spletna trgovina bo po preselitvi obratovala normalno. Hvala za razumevanje, Metra

Prijazno plačilo in dostava

Spoštovani kupec,

naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila in dostave. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa.


Načini plačila

  • Nestpay (Activa) Nakup je možen s plačilnimi karticami: Activa, MasterCard, Maestro (E-nakup z Maestro kartico je možno le pod pogojem, da je kartica registrirana na sistemu za avtentikacijo »MasterCard SecureCode«),Visa, Visa Electron.
  • Plačilo po povzetju Plačali boste dostavni službi oziroma dostavljalcu, ko vam dostavi blago. Višina stroška, ki ga zaračuna dostavna služba je odvisna od izbora dostavne službe. Zavezamo se za najnižje dostavne stroške za naše kupce.
  • Plačilo v fizični trgovini V fizični trgovini v lahko plačate z gotovino ali plačilno kartico. V fizični trgovini sprejemamo več plačilnih kartic kot na internetni trgovini, in sicer: Visa, Mastercard, JCB, UnionPay, Diners Club International in Discover.
  • Po predračunu Na elektronsko pošto dobite predračun in podatke za nakazilo na naš TRR. Ko izvedete plačilo odpremimo vašo naročilo iz našega skladišča.

Naša spletna trgovina ponuja njamodernejše elektronske plačilne sisteme. Za vašo varnost je poskrbljeno, saj vsa plačila potekajo preko varnih povezav in so integrirana in odobrena iz strani ponudnikov plačil.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne skužbe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu.

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Načini dostave

Načini dostave:

  • Osebni prevzem Blago pridete iskat v fizično trgovino na naš naslov.
  • Dostava po pošti Blago dostavimo po pošti. Stroški se razlikujejo odvisno od mase naročenega blaga in cone v katero pade vaš naslov  za dostavo naročila. Za naročila v vrednosti več kot je določeno na spletni strani je poštnina brezplačna. 
  • Razklad materiala (v primeru naročil kovinskih cevi, večjih količin kovanih elementov itd.) ni vključen v ceno dostave. Za razklad materiala nas morate obvestiti preden pošiljko pošljemo na vaš naslov. 

Dostava je trenutno možna samo v Sloveniji in Italiji. Za dostavo v druge države nam pišite na info@metra-trade.eu  .