Še 0.0 do brezplačne dostave

OBVESTILO!

Skladišče in fizično trgovino selimo na novo lokacijo v okolico Ptuja. ZALOGE NI! MOŽNO NAROČILO IZDELKOV NA info@metra-trade.eu  DOBAVA LAHKO TRAJA VEČ KOT 4 TEDNE!

POCINKOVANJE obratuje normalno. +386 30 641 241

Zaradi preselitve smo primorani do nadaljega ustaviti celotno dobavo izdelkov. Spletna trgovina bo po preselitvi obratovala normalno. Hvala za razumevanje, Metra

Prva stran - Okovje in avtomatizacija vrat - Talna drsna vrata
-0%

Nice Flo2RE

8032595795452 FLO-2RE
Bar koda: 8032595795452
Naša šifra: FLO-2RE
Nice Flo2RE
InStock
34,99 €
-0%
34,99 €

2-kanalni upravljalnik Nice serije FloR. Oddaja rolling kodo in ga za voljo večje varnosti ni moč kopirat.

Podrobnosti izdelka

Rolling koda se uporablja v sistemih daljinskega odpiranja, da bi preprečili nezaželjeno (nepooblaščeno) kopiranje daljinskih upravljalnikov.

Takšni daljinski upravljalniki vsakokrat oddajajo drugo kodo s pomočjo vgrajenega algoritma, medtem ko upravljalniki s fiksno kodo vedno oddajajo enako. Koda oz. algoritem se od proizvajalca do proizvajalca razlikujeta, zato upravljalniki različnih proizvajalcev niso kompatibilni med seboj.

Kako sistem z rolling kodo deluje?

Pred uporabo daljinskega upravljalnika ga je potrebno vpisati oz. registrirati v sprejemnik. S tem sprejemnik daljinec identificira ter prejme pooblastilo, da s kodo ki jo generira in oddaja ta daljinec lahko odpira vrata. Način kako se upravljalnik vpiše je odvisen od modela sprejemnika. Nekateri omogočajo programiranje s pomočjo delujočega upravljalnika, pri nekaterih pa je potrebno fizično dostopati do vezja na sprejemniku. Sprejemniki večjim podjetjem in večstanovanjskim objektom omogočajo omejitev števila dodanih daljinskih upravljalnikov in tako preprečijo nepooblaščeni dostop. Če do sprejemnika nimate dostopa oz. ni v vaši lasti boste za programiranje upravljalnika potrebovali dovoljenje/pomoč oskrbnika sistema (hišnik, vzdrževalec).

Ko sprejemnik kodo sprejme jo dekodira, primerja ali se koda ujema s pričakovano in preveri, če signal izvira iz pooblaščenega oddajnika. Če je koda pravilna, bo sprejemnik odprl sistem.

 

Navodila za programiranje

NICE FloR Opomba: Navodila so odvisna od vrste sprejemnika, ki je v vaši napravi. Za natančnejša navodila poglejte v dokumentacijo, ki ste jo prejeli ob nakupu naprave.

Obstaja več načinov programiranja vašega daljinskega upravljalnika.

Z uporabo vašega še delujočega daljinskega upravljalnika:

 1. Programiranje novega daljinskega upravljalnika morate opraviti v bližini sprejemnika – pogona.
  Na novem daljinskem upravljalniku pritisnite in držite prvo tipko 5 sekund.
 2. Na starem delujočem daljinskem upravljalniku 3x pritisnite prvi gumb za eno sekundo – med vsakim pritiskom počakajte eno sekundo.
 3. Pritisnite tipko na novem daljinskem upravljalniku.
 4. Počakajte 10 sekund.
 5. Vaš novi daljinski upravljalnik je sedaj sprogramiran.

Programiranje s sprejemnikom:

 1. Odprite pokrov sprejemnika.
 2. Na vezju sprejemnika pritisnite tipko za programiranje (P1). Držite jo toliko časa, dokler se LED lučka na sprejemniku ne prižge.
 3. Sedaj pritisnite katerokoli tipko na vašem novem daljinskem upravljalniku. Tipko izpustite. LED lučka na sprejemniku ugasne.
 4. Počakajte 1 sekundo, ter zopet pritisnite isti gumb na novem daljincu. Tipko izpustite. LED lučka na sprejemniku 3x utripne.
 5. Počakajte 10 sekund, da vaš sprejemnik izstopi iz načina programiranja.
 6. Vaš novi daljinski upravljalnik je programiram. 

Lastnosti

Blagovna znamka Nice